Hospitality & Hotel TV Blog


Laatste Nieuws, Interessante Blogs en Product Informatie

 

 

 

 

DOCSIS in Hotels: Smart TV via Coax Kabels

16-10-17 -

Veel hotels investeren in smart hotel TV's voor een betere gastenervaring. Maar wat nou als het hotel alleen coax bekabeling heeft? Denk eens aan DOCSIS!


Waarom Hotels Massaal Overstappen op Hotel TV’s

28-09-17 -

Consumenten TV’s… Veel hotels die gebruik maken van consumenten TV’s komen bedrogen uit. Niet voor niets kiezen TV leveranciers voor massaproductie van hospitality TV’s. Wij leggen u uit waarom hotels massaal overstappen op hotel TV’s.


Airwave op de Hotel Tech Live in Londen

21-09-17 -

Airwave staat dit jaar met een stand op de eerste editie van de Hotel Tech Live in Londen. Hotel Tech Live wordt gehouden in ExCel, London op 26 en 27 september 2017. Wilt u ons daar ontmoeten? Maak een afspraak!


5x Digital Signage in Hotels

12-09-17 -

Hotels zijn vaak warme en fijne homes away from home voor gasten. Maar aan de informatievoorziening schort het nogal eens. Digital signage lost dit probleem op.


1 op 3 Hotels Kiest Airwave

28-08-17 -

1 op de 3 van Tripadvisor's 'Top 100 hotels in Londen' heeft gekozen voor een hotel TV oplossing van Airwave. Van wereldberoemde luxueuze hotels tot waarde gedreven accommodaties op iconische locaties.


5 Overeenkomsten tussen Hotel TV & Ziekenhuis TV

03-07-17 -

Moderne TV’s worden gebruikt als entertainment, educatie en informatie tool. Zowel Hotels als ziekenhuizen willen hun gasten en patiënten de beste service bieden die er is. En voor beiden is het niet altijd makkelijk om een geschikte TV oplossing te vinden.


Hotelgasten Verwachten deze 6 dingen van Hotel TV’s

23-06-17 -

Hotels doen er alles aan om hun gasten tevreden te stellen. Het vernieuwen van hotel TV installaties is een wens van veel hotels met verouderde systemen. Maar wat verwachten hotelgasten eigenlijk van TV’s op hotelkamers?


5 Veelvoorkomende Misverstanden over Hotel TV’s

20-06-17 -

Hotels hebben het zwaar. De vraag naar een betere guest experience, concurrentie van onder andere AirBnB en Couchsurfing en de steeds hogere verwachtingen van gasten, zorgen voor een dringende behoefte aan modernisering.


5 Guest Experience Trends in Hotels

14-06-17 -

Enorme concurrentie in de hospitality branche zorgt dat alleen hotels die zich focussen op gast ervaring overleven. Personalisatie is niet langer een optie, maar een must. Maar waar zijn uw gasten eigenlijk naar op zoek? Lees hieronder welke guest experience trends in hotels bijdrage aan een goede klantervaring.


IoT in Hotels: 6 Innovaties

13-06-17 -

Internet of Things (oftewel IoT), we kunnen er niet meer om heen. IoT in hotels is ook niet meer ver weg. Maar op welke manieren kunnen hotels profiteren van deze unieke ontwikkelingen?


Updates in uw inbox ontvangen?


Deel deze pagina