Digital Signage in Hotels

 Het juiste bericht, op het juiste moment
 
Digital signage in hotels is een krachtig communicatiemiddel om boodschappen door het hotel te verspreiden. Met digital signage bezorgt u het juiste bericht, bij de juiste persoon op het juiste moment.
Bied een uitmuntende wayfinding service aan conferentiebezoekers, inclusief overzicht schermen van de meetings en digitale deurbordjes. Breng uw marketing naar the next level met campagnes en promoties op schermen door het hotel. U beheert alle schermen en content via een simpele web browser.
 • Bereik uw gasten. Door het hele gebouw
 • Deel het juiste bericht op het juiste moment
 • Manage de stroom van gasten met heldere bewegwijzering
 • Genereer inkomsten door adverteren en promotie
 • Versterk uw merk identiteit
 • Milieuvriendelijk. Minder papiergebruik

 


 

 

Onze hotel digital signage oplossingen

Ontdek onze signage producten voor hotels

 

 

Hotel digital signage software

Airwave heeft verschillende hotel digital signage software oplossingen beschikbaar. Zoals onze eigen software van hoge kwaliteit: AirSIGN. Hiermee entertaint en informeert u uw gasten.

Ontdek hotel digital signage software +

Video Muur

Samsung, Philips en LG bieden allen hoge kwaliteit video muur oplossingen. Ook kan Airwave oplossingen verkrijgen van speciale leveranciers, waardoor uw project volledig maatwerk is.

Ontdek video muur oplossingen +

Outdoor Signage

Bent u specifiek op zoek naar een hotel digital signage oplossing voor buiten? Airwave levert robuuste, waterproof, high brightness schermen speciaal voor buiten. Touch screen modellen zijn ook mogelijk.

Neem contact op +

 


 

 

Digital Signage in uw hotel

Hoe kunt u signage inzetten?

 

 

Videomuren in de lobby/receptie

De receptie en lobby zijn vaak het centrale punt van een hotel. Dit is ook waar de klantervaring met uw hotel begint. Maak een goede eerste indruk met een prachtige videomuur met aantrekkelijke content. Dit is een goed begin voor uw gasten in het hotel, of ze u nu voor vakantie of zaken bezoeken.

Receptiebalie displays

Kamerprijzen variëren gedurende de dag, maand of jaar of door vraag en aanbod tijdens grote evenementen. Toenemende concurrentie en speciale promoties kunnen niet gemakkelijk opgevangen worden via traditionele geprinte informatieborden.

Met digitale displays op uw receptiebalie kunt u gasten 's nachts informeren als de receptionist afwezig is. Of draag bij aan de customer journey en beantwoord digitaal veelgestelde vragen om lange rijen te voorkomen. Ook kunt u bij de receptie displays zetten voor self check-in voor zakenreizigers die weinig tijd hebben.

 

 


 

 

Wat is hotel digital signage?

Wij leggen het uit

 

Simpel gezegd is hotel digital signage een techniek waarbij een display wordt gebruik om content te tonen. Dit kan van alles zijn. Van foto's en afbeeldingen tot video's en muziek. Digital signage oplossingen zijn vooral te vinden in publieke ruimtes zoals ziekenhuizen, hotels, restaurants en kantoren.

Digital signage content

Een digital signage oplossing kan 2 soorten content tonen:

 • Statische content
 • Interactieve content

Statische content is content welke vooraf is ingesteld door de beheerder.
Interactieve content is content waarmee de gebruiker interactie kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan touch screen en zogenaamde wayfinding applicaties.

Werking

Maar hoe werkt digital signage in hotels nu precies? Signage oplossingen bestaan uit meerdere hardware onderdelen:

 • Eén of meerdere LCD displays
 • Eén of meerdere media spelers
 • Een content management server

Via een netwerk maakt de content management server verbinding met de media speler, welke vervolgens de content op het display toont. Eén content management server kan meerdere media spelers ondersteunen. Daarnaast kan één media speler ook meerdere displays aansturen.

 

Interesse in meer informatie, voorbeelden en voordelen van digital signage in hotels?

Lees deze 3-delige digital signage serie +

 

Neem Contact OpDeel deze pagina