Samsung LYNK REACH 4.0

Samsung LYNK REACH 4.0 is een hotel TV CMS voor LAN, WiFi & Coax infrastructuren

 

Samsung LYNK REACH 4.0 verbetert de ervaring van uw gasten en verhoogt de efficiëntie. Ongeacht uw infrastructuur. Samsung LYNK REACH 4.0 werkt op nieuwe en bestaande LAN, WiFi en Coax netwerken.

  • Biedt een nieuwe hotel TV ervaring op nieuwe of bestaande infrastructuur
  • Ondersteunt LAN, WiFi en Coax gebruikers
  • Gecentreerd content management systeem
  • Creëer en verspreid maatwerk content naar individuele schermen of groepen schermen
  • Verbeterde interactie met gasten via de hotel TV
  • Verlaag kosten door minder apparatuur
  • Gemakkelijke en intuïtieve gebruikersinterface (UI)

 


 

 

 

 

Over Samsung LYNK REACH 4.0

 

Of u een luxe boetiek hotel runt of een modern zakenhotel, de hotelgast van vandaag verwacht een unieke ervaring. Een hotel dat het comfort en gemak van thuis biedt. Een home away from home. Samsung LYNK REACH 4.0 (Remote Enhanced Active Control for Hospitality) laat hotels een gepersonaliseerde hotelervaring aan haar gasten bieden. Dit terwijl de operationele efficiëntie in het hotel verhoogd. 

Lynk Reach 4.0 geeft hoteliers inzicht in en controle over honderden TV's in het hotel, via een server op afstand. Het systeem transformeert 'gewone' TV's in moderne all-in-one hotel TV hubs met gepersonaliseerde content, applicaties en TV kanalen.

Het grote voordeel van Samsung LYNK REACH 4.0 is dat het systeem aangelegd kan worden op uw nieuwe of bestaande Coax infrastructuur. Zo kunt u binnen no time uw systeem upgraden.

Door effectieve tweerichtingscommunicatie te promoten en tijdrovende onderhoudstaken te elimineren, helpt Samsung LYNK REACH 4.0 hotels hun gasten een betere ervaring te bieden tegen lagere kosten.

 

 


 

 

Samsung LYNK REACH 4.0, hoe werkt het?

 

Een hotel heeft vaak vele honderden hotel TV's verspreid door het gebouw staan. Het onderhoud en de kosten voor een dergelijk groot systeem zijn overweldigend. Samsung LYNK REACH 4.0 transformeert hotel TV's in tweerichtings-, centraal beheerde communicatie hubs. Met efficiëntere en meer persoonlijke communicatie als resultaat.


Combineer REACH 3.1 en SINC 3.0

Samsung LYNK REACH 4.0 is een combinatie van twee voormalige oplossingen van Samsung. De hospitality oplossing combineert Samsung SINC 3.0 en REACH 3.1. Hierdoor is LYNK REACH 4.0 geschikt voor alle nieuwe en bestaande infrastructuren, inclusief Coax, LAN en WiFi.

Dit zorgt voor lagere onderhouds- en aanpassingskosten. En maakt de TV omgeving minder rommelig, want settop boxen zijn verleden tijd. Alles is samengevoegd in een single-source content management platform.

 


 

 

Samsung LYNK REACH 4.0 kern functies

Centraal content management via uw bestaande infrastructuur

   

 

 

1 | Centraal content management systeem

Samsung LYNK REACH 4.0 transformeert uw huidige Samsung hotel TV's in centraal beheerde communicatie hubs. Dit systeem werkt met alle Samsung hospitality TV's en bestaande infrastructuren in uw hotel. LYNK REACH 4.0 laat hoteliers content op maat creëren en delen met een specifieke TV of groepen TV's. Ook kunt u de werking van de TV, netwerk connectiviteit en TV kanaal toegang aanpassen voor elke kamer. Allemaal vanaf één centrale locatie.

 

 

2 | Veelzijdige klantenbinding

Het Samsung LYNK REACH 4.0 hotel TV systeem ondersteunt verschillende content formaten. Hotels kunnen hierdoor op geheel nieuwe manieren hun gasten informeren en entertainen. Hotel content managers kunnen video's en URL's uploaden en embedden om een interactief welkomskanaal te maken.

Wanneer gasten inchecken kunnen hotels hen naar dit kanaal verwijzen om de hotelfaciliteiten en diensten te promoten. Of om ze te informeren over evenementen en bezienswaardigheden in de omgeving. Uw hotel kan zelfs voor een nieuwe inkomstenbron zorgen door lokale bedrijven te laten adverteren op uw welkomskanaal.

 

 

 


 

 

Samsung LYNK REACH 4.0 kern functies 

Tweerichtingscommunicatie voor een betere gast ervaring

  

 

 

 

3 | Gepersonaliseerde gast ervaring

De bestaande infrastructuur in uw hotel kan worden geoptimaliseerd met Samsung LYNK REACH 4.0. Tweerichtingscommunicatie biedt gasten de persoonlijke aandacht die ze verwachten in een luxe hotel.

Tijdens het inchecken sturen de hotelservers gasteninformatie naar het LYNK REACH 4.0 systeem. Hotel managers kunnen vervolgens op maat gemaakte berichten en informatie met de gast delen. Denk hierbij aan restaurant aanbevelingen of evenement promotie.

Wanneer gasten uitchecken kunnen zij via hun hotel TV een overzicht opvragen van de gemaakte kosten. Kiezen zij vervolgens voor 'Express Check-Out' dan kunnen zij in hun kamer de rekening betalen en hoeven zij niet meer langs de receptie voor zij weg gaan.

 

 

 

 

4 | Gebruiksvriendelijke applicaties en instellingen

Hotels met een bestaande IP TV infrastructuur kunnen Samsung LYNK REACH 4.0 gebruiken om een custom pakket van social media, entertainment en andere apps naar individuele hotel TV schermen te sturen. Dit op speciaal samengestelde content pakket kan worden afgestemd op de specifieke interesses van de gast.

Op deze manier kan de gast genieten van dezelfde content en entertainment als thuis op hun eigen apparaten. Deze persoonlijke applicaties en instellingen kunnen gemakkelijk worden geactiveerd en gedeactiveerd.

 

 

 


 

 

Vergelijk de twee versies van Samsung LYNK REACH 4.0

 

 

Neem Contact OpDeel deze pagina