Airtime

Airtime is een video on demand app voor hotels

 

Airtime is een cloud based streaming dienst speciaal voor de hospitality markt. Airtime biedt Hollywood films, zelfs weken voor andere diensten ze kunnen aanbieden. Airtime werkt niet met abonnementen. De gast betaalt voor wat hij kijkt!
 • Cloud streaming dienst exclusief voor hospitality
 • De nieuwste films, nog voordat ze uitkomen
 • Geen abonnementen
 • Pay-as-you-Watch
 • Beveiligde betaalomgeving

 


 

 

Voordelen

Waarom Airtime?

Laat uw gasten ontspannen en genieten van films en TV programma's die rechtstreeks naar hun hotel TV worden gestreamd. Bied gasten een vijf sterren video-on-demand service zonder lopende kosten. Uw gasten kunnen films en programma's kijken nog voordat ze beschikbaar zijn via andere diensten. U krijgt dus een premium product.

U hoeft geen extra apparatuur te onderhouden, grote ruimte innemende servers zijn niet nodig en u heeft geen lopende content kosten.

U hoeft zich geen zorgen te maken over PMS (Property Management System) interface licenties, hoge server of settop box aanschafkosten of bijbehorende energiekosten.

U kunt deze waarde toevoegende dienst vandaag nog aan uw gasten aanbieden!

 • Geen hoge installatiekosten
 • Content beschikbaar vóór consumenten streaming platformen
 • Geen PMS interface
 • Content geleverd via een cloud-based streaming oplossing
 • Uitgebreide content catalogus van de grote Hollywood Studios, de BBC en Playboy TV

 


 

 

Airtime, hoe werkt dat?

 Content, technologie & beveiliging


Airtime is een innovatief, content-on-demand oplossing geschikt voor de gehele hotel markt. Van grote keten hotels met honderden kamers tot kleine B&B's met tien kamers. Het systeem werkt op elke schaal, zonder gevolgen voor lopende kosten.


Content van wereldklasse

Airtime heeft geen extra apparatuur nodig. Een Smart TV is voldoende. Het systeem levert kwalitatieve content van grote aanbieders als Universal, Paramount, Disney en de BBC. Een hotelkamer met een smart hotel TV en een stabiele breedband verbinding is alles wat u nodig heeft.

U biedt uw gasten de laatste films, weken of zelfs maanden voordat andere diensten ze bieden. Naast blockbuster films biedt Airtime een bibliotheek vol met populaire films en programma's van de BBC, en een optie voor volwassen content

 

 

Award winning technologie

Airtime is gebouwd op basis van een award winning technologie. Deze technologie maakt gebruik van de laatste content encryptie methoden en van een CMS wat altijd voor de nieuwste films zorgt. Airtime wordt ondersteunt door een sterk customer service team, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Dit team dient meer dan 50 landen wereldwijd.


Gemoedsrust

De gast heeft een directe relatie met Airtime. Hij of zij huurt films of series via de hotel TV. Betaling gaat met een credit of debit card via een uiterst beveiligd betaalsysteem. Dit betaalsysteem is gecontroleerd en is gecertificeerd op PCI Service Provider Niveau 1. Het meest strenge certificeringsniveau. Gasten kunnen er dus zeker van zijn dat hun card gegevens veilig zijn. 

Er zijn ook andere verkoopmodellen mogelijk, waarbij u bijvoorbeeld een deel van de content gratis aanbiedt aan uw gasten. Airtime past zich dus aan aan uw hotel en uw gasten. 

 


 

 

Airtime pakketten

Wat past bij uw gasten?

 

 

Gasten entertainment pakket

 • Geen lopende operationele kosten voor het hotel voor de Airtime dienst
 • De gast betaalt waar hij naar kijkt via een beveiligde betalingsomgeving

Dit pakket bevat:

    Premium films     Actuele films
Film bibliotheek Klassieke films
Disney films BBC content
Volwassen content *       

 * Volwassen content kan op verzoek worden verwijderd

Gasten entertainment pakket PLUS

 • Meer dan 100 films en TV functies worden gratis aan de hotelgast aangeboden
 • Premium (ca. 12 - 15 titels) en volwassen * films kunnen in rekening worden gebracht

Pakket opties:

    Hollywood pakket            Disney pakket
BBC pakket  

 * Volwassen content kan op verzoek worden toegevoegd

 

 


 

 

Ontdek Airtime

Bekijk deze video en zie hoe de Airtime app werkt

 

 

 

Neem Contact OpDeel deze pagina