LG Hotel TV  

LG Hospitality TV Oplossingen 

 

De hospitality oplossingen van LG zorgen voor entertainment op de hotelkamer. Interactieve TV's stellen uw gasten in staat om van video-on-demand te genieten, e-mail te checken, te surfen op het web en nog veel meer.

Uw hotelkamer is meer dan alleen een slaapplaats. Met de LG hotel TV oplossingen wordt het verblijf in uw hotelkamer een ervaring om nooit te vergeten. Uw gasten genieten van alle gemakken die zijn thuis ook hebben. Bovendien kunnen internet, data, feeds en apps, worden gecombineerd met uw hotel services. Zo bereikt u uw gasten op de hotelkamer, zonder de gasten daadwerkelijk te hoeven storen. 

 

 

Welke oplossing past bij u?

 

 

Entry Level LG Hotel TV 

Met deze basis LG hotel TV oplossing biedt u uw gasten een fijn verblijf in uw hotel.

 • Standaard hotel TV functies
 • Welkompagina is naar wens aan te passen
 • USB Kloning 
 • Geavanceerde volume controle zodat uw gasten geen last van hun buren hebben

Zeer geschikt voor 1 tot 3 sterren hotels.

 

Pro:Centric V LG Hotel TV

Informatie software van LG met een reeks aanpasbare sjablonen.

 • Aanpasbare sjablonen
 • Eenvoudig merkpagina's en kanalen toevoegen
 • Handig als gastinformatie tool
 • B.v. weergave van restaurantmenu's, lokale attracties en weersomstandigheden

Al uw LG TV's kunnen geconfigureerd en bijgewerkt worden via een gecentraliseerd systeem als u gebruikmaakt van deze software

 

 

 

Pro:Centric SMART LG Hotel TV

De Pro:Centric SMART oplossing van LG biedt een scala aan functionaliteiten.

 • Uitgebreide aanpassingsfunctionaliteiten
 • Gasten hebben toegang tot apps en andere slimme functies
 • Hiermee kunt u premium hoteldiensten bieden
 • Geen settopbox nodig

Deze uitgebreide oplossing van LG past goed in luxe hotels.

 

 


 

 

Upgrade Uw Oude Hotel TV

Hospitality TV in haar nieuwste vorm is sterk in opkomst. Veel hotels zijn u al voor gegaan in het upgraden van hun oude TV naar nieuwe (smart) TV's. 

Uw gastvrijheid wordt gewaardeerd, maar met hotel TV biedt u net dat beetje extra waar uw gasten naar op zoek zijn. Na aankomst willen uw gasten de hotelkamer even zien, even zitten, misschien even douchen en natuurlijk een moment relaxen met de TV aan.

Als u kiest voor een moderne versie van hotel TV, is de eerste boodschap die uw gasten zien bij het aanzetten van de TV, is uw gepersonaliseerde welkomstboodschap. Ze zouden het weekmenu van het hotel restaurant kunnen bekijken of hun sighseeing foto's kunnen bekijken op de smart TV

De nieuwste hospitality TV oplossingen bieden uw gasten veel gemak. Bijvoorbeeld room-service, het reserveren van een diner voor 2, of betalingen doen via de TV. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om uw gasten zichzelf te laten uitchecken via de TV in hun hotelkamer. 

Uiteraard kunnen uw gasten ook genieten van de laatste TV programma's en eventueel movies-on-demand op een haarscherpe TV!

Vrees niet dat u uw oude hotel TV's direct in de prullenbak moet gooien om gebruik te maken van deze technologie. U kunt uw oude TV (laten) upgraden door gebruik te maken van een TV/settopbox oplossing. 

Meer informatie +

 

Neem Contact OpDeel deze pagina