Hotel TV Upgrade

Schrijf uw TV nog niet af, maar kijk of een hotel TV upgrade mogelijk is

 

Steeds meer hotels kiezen voor smart TV oplossingen voor hun hotelkamers. Een smart TV biedt meer dan alleen films en programma's. Hotelgasten kunnen hiermee hun eigen content bekijken op momenten dat het hun uitkomt. Smart TV's bieden apps, geven handige hotel informatie en bieden hotels meer functionaliteiten, zoals het beheer op afstand.

Hotel TV upgrades zijn nog niet zo bekend. Maar waarom zou u uw huidige hotel TV's afschrijven, als een upgrade mogelijk is? Het upgraden van hotel TV's kan vaak snel en efficiënt worden uitgevoerd. Leest u mee hoe?

 


 

 

"Wij wilden onze gasten ook smart TV kunnen bieden, maar hadden al vrij moderne
TV's in huis. Gelukkig bracht een TV/SettopBox combinatie uitkomst. Wij konden
onze TV's behouden, maar onze gasten genieten wel van alle smart TV voordelen"

 

 

Hotel TV upgrade met een TV & settopbox combinatie

Een settopbox is een elektronisch apparaat dat een TV verbind met externe bronnen. Bijvoorbeeld een telefoonlijn, satelliet schotel, kabel of ethernetverbinding. Een settopbox decodeert signalen, zodat dit op de hierop aangesloten TV te zien en te horen is. Een settopbox is een uitkomst als u op zoek bent naar een hotel TV upgrade.  

Veel nieuwe TV's worden uitgerust met een interne decoder (settopbox) een externe settopbox is dan niet meer nodig. Deze smart TV's kunnen worden verbonden met uw lokale netwerk. Zo geeft het de mogelijkheid om apps en content op de TV te bekijken.

Een TV/settop box combinatie biedt dezelfde functionaliteiten, applicaties en opties als een smart TV. Bovendien is het systeem uit te breiden met de gewenste functionaliteiten en applicaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een alles-in-één systeem voor content management en (update) beheer. Ook is connectiviteit met smart devices van gasten mogelijk. Een hotel TV upgrade kan door het gebruik van een settopbox makkelijk worden uitgevoerd. 

 

 
Ieder hotel is anders en kiest dus voor unieke applicaties. Wellicht is uw hotel geschikt voor applicaties die uitchecken vanuit de hotelkamer mogelijk maakt, of die betalingen vanaf de hotel TV ondersteunen. Uitbreiding van functies als roomservice, video-on-demand en nog vele andere apps is mogelijk als u kiest voor een hotel TV upgrade. 

Een voordeel van de TV/settopbox combinatie is dat u uw bestaande hotel TV's nu kunt upgraden, maar in de toekomst alleen de TV's hoeft te vervangen, bijvoorbeeld voor een moderne versie. De settopboxen kunt u gewoon blijven gebruiken omdat deze up to date blijven. Upgrades van hotel TV's zijn dan ook snel en makkelijk uitgevoerd met een settopbox. 

Een settopbox kan een mooie toevoeging zijn op uw huidige hotel TV's omdat u uw bestaande TV's kunt blijven gebruiken, maar wel de moderne applicaties en functionaliteiten krijgt. Hotel TV upgrades zijn hiermee niet meer ver weg. 

 


 

 

 


 

 

Hotel TV upgrade: Onze TV/settopbox combinaties

 

 

Otrum settopbox oplossing

Otrum biedt uitkomst als het gaat om het hotel TV upgrades. 

  • Functionaliteit, stabiliteit en gebruiksgemak.
  • Sterke connectiviteit met devices van gasten
  • Back office management, statistieken en rapportages
Meer informatie +

LG settopbox oplossing

Een van de TV/settopbox oplossingen die wij bieden is de LG oplossing. 

  • Meer functionaliteiten op uw huidige TV
  • Standaard en extra applicaties voor uw gasten
  • Een betrouwbare partner voor uw hotel
Meer informatie +

 

Neem Contact OpDeel deze pagina