Smart Hotel TV

Lees over smart hotel TV's en hun functie

 

Snelle toegang tot informatie en entertainment is belangrijk voor hotelgasten. Internet is dan ook onmisbaar in deze snelle wereld. Met een smart hotel TV geeft u uw gasten via de TV in hun hotelkamer toegang tot het internet.

Door het verschaffen van een smart hospitality TV, laat u zien dat uw gasten belangrijk voor u zijn. Airwave biedt hotel TV oplossingen in verschillende vormen. Uw gast ervaart zo de beste in-room service, vanuit zijn eigen hotelkamer. Bent u benieuwd wat een smart hotel TV is? Hieronder leggen wij het uit. 

 


 

 

Smart hotel TV, wat is dat?

Een smart hotel TV is meer dan een TV. Wij leggen uit waarom

 

 

Een smart hotel TV wordt via WiFi, een kabel, of uw eigen netwerk verbonden met het internet. Het zijn “slimme” TV's, vandaar dat smart TV een veelgebruikte term is.

Een smart hotel TV heeft standaard applicaties (apps). U kunt ook zelf apps installeren op deze smart hotel TV’s. Er bestaan apps met verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld het verschaffen van informatie of entertainment. Apps vergroten de mogelijkheden van uw toestel. U kunt er dan meer mee dan alleen gamen of films kijken. Dankzij smart hotel TV wordt uw toestel een multimedia apparaat, waarmee uw gasten alle kanten op kunnen. 

 


 

 

Smart hotel TV, wat heeft uw hotel daaraan?

Hoe kunt u smart hotel TV inzetten?

 

 

Uw gasten verdienen de beste service die er bestaat. Met smart hotel TV verhoogt u het comfort van uw gasten. Hun ervaring met uw hotel is daardoor beter. Hiervoor hoeft u zich niet eens in te spannen. Internet, apps en data kan via de smart hotel TV worden gecombineerd met de services die uw hotel reeds biedt. Uw gasten staan via het scherm van de smart hotel TV in hun kamer direct in contact met de buitenwereld. 

Zodra uw gasten de smart hospitality TV in hun hotelkamer aanzetten, begint hun ervaring met uw servicegerichte benadering. Na het zien van een persoonlijke welkomstboodschap op de smart TV, kunt u (gerichte) services van uw hotel laten zien. Bijvoorbeeld de menukaart of de openingstijden van uw in-house stomerij. Bovendien kunnen gasten hun foto's uploaden en delen via social media, betalingen doen via de smart hotel TV of zichzelf uitchecken.  Last but not least kunnen uw gasten uiteraard ook genieten van haarscherpe TV.

Airwave biedt smart hotel TV oplossingen van SamsungLG en Philips. Het kiezen van een hotel TV is niet makkelijk. Van ons ontvangt u vrijblijvend goed advies bij uw zoektocht naar een geschikte hospitality TV. 

Neem contact op +

 

 

 


 

 

Upgrade uw oude hotel TV

Door de onbeperkte mogelijkheden van smart hotel TV, is dit iets waar veel hotels graag voor kiezen. Ook hotels die al mooie TV's hebben kunnen smart TV creëren. Met een TV/settopbox combinatie behoudt u uw huidige TV's en heeft u wel de voordelen van een smart hotel TV. 

Uw bestaande hotel TV's kunnen worden ge-upgrade met een settopbox. Hierdoor kunt u de bestaande TV's blijven gebruiken. Een voordeel hiervan is dat u wel de moderne applicaties en functionaliteiten heeft, maar u hoeft de TV's zelf niet te vervangen. 

 TV & settopbox combinatie

Een settopbox is een elektronisch apparaat dat een TV verbind met externe bronnen. Bijvoorbeeld een telefoonlijn, satelliet schotel, kabel of ethernetverbinding. Een settopbox decodeert signalen, zodat dit op de hierop aangesloten hotel TV te zien en te horen is. 

Veel nieuwe hotel TV's worden uitgerust met een interne decoder (settopbox) een externe settopbox is dan niet meer nodig. Deze smart hotel TV's kunnen worden verbonden met uw lokale netwerk. Zo geeft het de mogelijkheid om apps en content op de hotel TV te bekijken.

 

Neem Contact OpDeel deze pagina