Over Airwave

 

Wie is Airwave? Wat is onze ervaring? En wat kunnen wij voor u betekenen? Lees onze geschiedenis en onze ervaring en lees het laatste nieuws van ons Twitter account!

 


 

 

Wie zijn wij?


Airwave is één van Europa's meest vooraanstaande leveranciers, installateurs en integrators van digitale televisie en audio visuele apparatuur. Airwave Europe helpt u het digitale tijdperk in. 

Naast hotel televisie en audio visuele apparatuur, specialiseert Airwave zich ook in WiFi (netwerk) en digital signage oplossingen voor hospitality. Wij hebben daarom ook nauwe banden met fabrikanten als Samsung, LG en Philips. Wij hebben al meer dan 400.000 digitale (ready) televisies geleverd en geïnstalleerd in meer dan 5000 hotels, ziekenhuizen, studentenaccommodaties en commerciële gebouwen. Inclusief grote IP TV en digital signage projected binnen deze omgevingen.

Ondanks dat het klantenbestand van Airwave erg uitlopend is, van grote multinationals tot kleine bedrijven, het doel is altijd hetzelfde. Het vinden van de meest optimale oplossing, tegen de juiste prijs, voor elke klant. Airwave biedt een aantal zeer innovatieve oplossingen, zoals Samsung LYNK REACH 4.0, Philips CMND en Otrum Enterprise. Ook hebben wij de nieuwste smart TV oplossingen en set top box producten als AirMedia. 

Airwave biedt state-of-the-art cloud based WiFi oplossingen, ondersteunt door ons toegewijde, volledig opgeleide support team. Zo bent u er zeker want dat de internet service die u uw gasten biedt snel en veilig is. 

 

 

Het Laatste Twitter Nieuws

 

Neem Contact OpDeel deze pagina