Service & Onderhoud

Complete Project Begeleiding

 

 

Onze oplossingen zijn scherp geprijsd. Dit komt door ons zogenaamde 'one stop shop' concept. Dit betekent dat wij u begeleiden tijdens het hele aankooptraject. Van installatie tot onderhoud. Hierdoor verloopt de communicatie soepel en kunnen wij kosten besparen.

Elke klant krijgt een ervaren account manager toegewezen. Wij begrijpen de complexiteit van hospitality technologie. Daarom zijn al onze verkopers technisch getraind en ligt hun focus op efficiënte en productieve communicatie met de klant. 

Heeft u na eerdere gesprekken een goed gevoel aan ons overgehouden, dan zal de account manager een consult met u inplannen. Pas hierna, na goed overleg, zal hij het uiteindelijke project voorstel en de offerte maken. De complexiteit van dit voorstel hangt af van de wensen en eisen van de klant en het gebouw. Het voorstel kan alles zijn van het leveren van standalone hotel TV's tot een ingewikkelde netwerk infrastructuur.

Airwave is zeer gedreven om de beste service en oplossingen in de markt te leveren. Onze reputatie in het overschrijden van verwachtingen is de basis geweest voor onze marktleider positie in hospitality technologie.

 


 

 

Onze 'One Stop Shop' Diensten

Van selectie tot installatie en onderhoud

 

 

Locatie Onderzoek

Om ervoor te zorgen dat de offerte perfect bij uw hotel past, zal in vele gevallen een locatie onderzoek worden uitgevoerd. Een engineer van Airwave bezoekt uw hotel en bekijkt de huidige infrastructuur en wat u precies nodig heeft in de toekomst.

Deze engineer biedt u vervolgens een 'goed, beter, best' oplossing. Hierdoor heeft u verschillende opties om uit te kiezen en kunt u in alle transparantie bepalen wat het beste voor uw hotel is. 

In vele gevallen is het mogelijk de huidige infrastructuur in het hotel te gebruiken voor de nieuwe oplossing. Hierdoor bespaart u kosten en zullen gasten zo min mogelijk gestoord worden.

Installatie

Het project management en installatie team van Airwave is vele malen groter dan alle andere afdelingen. Wij vinden dat elk project soepel, foutloos en op schema moet verlopen. En met zo min mogelijk overlast voor de hotel gasten en het personeel.

Wij realiseren ons dat slecht project management ervoor kan zorgen dat het hotel minder kamers beschikbaar heeft. Daarom werken wij nauw samen met het management team van het hotel om de planning af te stemmen. 

Airwave is expert in de installatie van o.a. de volgende oplossingen:

  • Hotelkamer TV en audio systemen
  • Digital signage netwerken
  • High speed internet en WiFi
  • Coax en CAT 5 kabel infrastructuren
  • TV en hardware montage en behuizingsoplossingen

Service & Support

De verschillen tussen hotels, ziekenhuizen en commerciële gebouwen vraagt om een flexibele benadering van onze service en support.

Daarom, in lijn met ons 'one stop shop' concept, kunnen wij service pakketten op maat bieden. Volledig afgestemd op uw organisatie en gekozen oplossing. Dit kan alles zijn van een simpele 2-jarige TV garantie tot een 8-jarig service level overeenkomst voor meerdere hotels. 

Onze teams en engineers staan ten alle tijden voor u klaar, waardoor wij snel kunnen reageren op problemen.

Alle problemen worden geregistreerd via onze 24/7/365 service.

Reparaties

Airwave is gekwalificeerd om alle hospitality TV schermen en gerelateerde producten te repareren. Ons reparatieteam is zeer ervaren en deskundig en kan TV's repareren tot PCB niveau. Klanten hoeven hierdoor vaak geen nieuwe TV's aan te schaffen, wat hen veel geld bespaart. 

Wij zorgen ervoor dat wij altijd reserve onderdelen op voorraad hebben van grote fabrikanten. En zijn ook altijd op zoek naar onderdelen van oudere producten om deze zogenaamde legacy producten te ondersteunen.

 


 

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons eens voor overleg: +31 0251 7002 90 of info@airwavetv.eu

 

Neem Contact OpDeel deze pagina