Airwave TV Referenties

Bekijk hier welke hotels wij al hebben mogen voorzien van onze oplossingen

 

 

 

 

The Student Hotel - Amsterdam West

The Student Hotel in Amsterdam West is zoals de naam al doet vermoeden een fris, jong en dynamisch hotel. Dit is de perfecte plek om nieuwsgierige avonturiers met elkaar en de wereld te verbinden. Met de door Airwave geïnstalleerde Samsung LED TV's is dit een groot succes. 

Lees meer +

 


 

 

Hilton Noumea La Promenade Residences

Hilton Noumea La Promenade Residences ligt in Nieuw-Caledonië, 750 kilometer ten oosten van Australië. In dit hotel heeft Airwave een CMS upgrade uitgevoerd. AirMEDIA bleek dé oplossing.

Lees meer +

 


 

 

easyHotel

De easyHotel keten opereert in het zogenaamde 'super budget' hotel segment. De hotels bieden betaalbare, schone en comfortabele accommodaties op veilige locaties. Airwave installeerde passende pay-to-watch hotel TV systemen.

Lees meer +

 


 

 

Premier Inn

Airwave installeerde de afgelopen 10 jaar al meer dan 75.000 hotel TV's in Premier Inn hotels. Premier Inn's laatste opdracht aan Airwave was echter van andere aard. Namelijk het integreren van technologie in de recepties van de belangrijkste Premier Inn locaties.

Lees meer +

 


 

 

Sheraton Heathrow Hotel 

Het Sheraton Heathrow Hotel is een van de fijnste hotels op een van de meest bezochte luchthavens in het Verenigd Koninkrijk, de luchthaven London Heathrow. Lees over de door Airwave geïnstalleerde en geïntegreerde technologie in de 426 kamers van de prachtige hotel.

Lees meer +

 


 

 

The Pig Hotel - At Comb

The Pig Hotel is luxe, klassiek en warm. Lees hoe Airwave onlangs een passend hotel TV systeem installeerde in dit prachtige boetiek hotel in het Engelse Devonshire.

Lees meer +

 


 

 

Radisson Blu - Cardiff

Door haar fantastische locatie in het centrum van de stad, biedt Radisson Blu Cardiff alles wat een toerist wenst. Recent heeft Airwave de TV's van dit hotel mogen vervangen voor moderne smart TV's met Otrum software. Hiermee biedt het hotel nog meer service en vrijheid aan haar gasten. 

Lees meer +

 


 

 

Circle Bath Hospital

Het revolutionaire Circle Bath Hospital is gebouwd met gastvrijheid als centraal uitgangspunt. Het ziekenhuis biedt patiënten een ware hotel ervaring tijdens hun verblijf en zocht daarbij een passende TV oplossing.

Lees meer +

 


 

 

The Landmark Hotel

The Landmark streeft altijd naar het hoogst mogelijke service niveau en richt zich daarom op het continue overschrijden van de verwachtingen van de gast. Om deze reden bleek een first-class in room entertainment systeem essentieel.

Lees meer +

 


 

 

Relais Du Louvre Paris

De installatie van onze Airtime multi-valuta service is een feit! Het Relais Du Louvre Hotel is het eerste Europese hotel met deze service. 

Lees meer +
Deel deze pagina