Circle Bath Hospital 

De 'Hospitality' in 'Hospital' met Samsung Lynk Sinc

 

 

Airwave Healthcare heeft een Samsung Lynk Sinc Smart TV systeem geleverd en geïnstalleerd in het Circle Bath Hospital in het Engelse Bath. Het revolutionaire gebouw is ontworpen door Norman Foster en heeft gastvrijheid als centraal uitgangspunt. Het ziekenhuis biedt patiënten een ware hotel ervaring tijdens hun verblijf. 

Circle Bath Hospital heeft Airwave gevraagd hun patiëntenkamers te upgraden, zodat het patiënten entertainment systeem zou matchen met de hospitality sfeer van het gebouw.

 

 


 

 

De Oplossing

Airwave heeft daarom een Samsung Lynk Sinc Smart TV systeem aanbevolen, welke eerder al in vele hotels geïnstalleerd is. Via de TV schermen kan het ziekenhuis haar uitmuntende kunde en kennis overbrengen naar patiënten. Men kan nuttige en belangrijke informatie, menu's en specifieke oefeningen delen. Dit resulteert in veel minder papieren geprinte informatie. 

Airwave koos voor de patiëntenkamers een 32" LED Smart TV van Samsung om patiënten de beste kijkervaring te bieden. Ook heeft het ziekenhuis een zogenaamde extra 2-jarige "on-site swap out" garantie. Ook kreeg het Circle Bath marketing team een uitgebreide training waardoor zij het systeem zelf up-to-date kunnen houden.

Wat vindt het ziekenhuis?

Susie Burwell, Project Coördinator

"Airwave was zeer professioneel en toegankelijk toen wij zochten naar een oplossing voor onze patiënten TV's. Hun offerte was scherp geprijsd en zij hebben mij goed ondersteund bij het kiezen van het juiste ziekenhuis TV systeem. Het Samsung Lynk Sinc systeem is een openbaring en wij kunnen nu alle goede dingen van ons ziekenhuis delen met patiënten. Airwave was altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en hebben ons in lastige situaties snel en efficiënt geholpen. Ik raad Airwave sterk aan aan andere ziekenhuizen."

 

Neem Contact OpDeel deze pagina