easyHotel

Betaalde TV in Budget Hotel

 


De easyHotel keten opereert in het zogenaamde 'super budget' hotel segment. De hotels bieden betaalbare, schone en comfortabele accommodaties op veilige locaties. 


De klant propositie is gelijk aan die van zusterbedrijf easyJet, waarbij gasten/passagiers moeten betalen voor extra services. In het geval van de easyHotels betalen klanten dus extra voor bijvoorbeeld de hotel TV.

Een hotel voorzien van een pay-to-watch hotel TV systeem vraagt om de juiste kennis en ervaring. Om deze reden werd Airwave benaderd om in meerdere easyHotel gebouwen een passende hotel TV oplossing te installeren.

Airwave raadde de Philips EasySuite TV's aan. Hiervan zijn dan ook 234 x 24 inch en 32 inch TV's direct op de muur gemonteerd in hotels in South Kensington (Londen), Birmingham en Manchester. Voor het beheren van de TV's en content koos Airwave voor Philips CMND in combinatie met pay-to-watch service Philips Mychoice.

 

 

 


 

 

Philips CMND en Philips Mychoice


Om alle hotel TV's en bijbehorende content te beheren heeft Airwave voor deze easyHotels het Philips CMND content management systeem ingericht en ingezet. Philips CMND laat hotels op een gemakkelijke en intuïtieve manier content creëren en verspreiden naar de hotel TV's in de gastenkamers.

Daarnaast beschikken de easyHotels over het Philips Mychoice systeem. Mychoice biedt een eenvoudige en low-cost methode om gasten betaalde content te laten bekijken. Voor hotels genereert deze service een extra bron van inkomsten

 

 

 

Neem Contact OpDeel deze pagina