Hilton Noumea La Promenade Residences 

AirMEDIA voor een flexibel CMS

 

Hilton Noumea La Promenade Residences ligt in Nieuw-Caledonië, 750 kilometer ten oosten van Australië. Dat is 10.325 mijl van het hoofdkwartier van Airwave in West Sussex. Dit Hilton hotel wilde haar bestaande hotel TV systemen graag upgraden met een meer flexibel CMS. AirMEDIA bleek hier dé oplossing!

 

 

"Ons belangrijkste publiek is natuurlijk gevestigd in Groot-Brittannië en Europa", zegt Product Development Director Julian Arnold, "maar we zijn zeker in staat om technologie oplossingen over de hele wereld te leveren – en dat doen we dan ook vaak."

Samen met een lokale speler heeft Airwave gewerkt aan het Hilton Numea project. Hier werd eerder een informatie systeem geleverd op basis van de “red button” technologie. Een druk op de rode knop van de afstandsbediening, geeft dan een informatiekanaal.

Onlangs wilde het hotel haar verouderde bestaande hotel TV systemen graag upgraden. Hierbij was een mooier en voor de gasten flexibeler informatie systeem gewenst. De televisies moesten volledig functioneel zijn en erg belangrijk was bovendien dat de bezetting van de kamers niet onder de installatie mocht lijden.  

Airwave heeft in overleg met het hotel in 160 kamers AirMEDIA RF geïnstalleerd. AirMedia is een innovatief en flexibel CMS. Het levert informatie en interactiviteit aan hotelgasten via de hotel TV.

 


 

 

 

Wat is AirMEDIA?

AirMEDIA is een cloud-based innovatief en flexibel content management systeem. Het is erg gebruiksvriendelijk en levert snel de informatie die uw gasten zoeken. AirMEDIA werkt op dit moment via zowel Coax en IP netwerken

Een aantal voordelen van AirMEDIA zijn:

  • Cloud-based service
  • Overal toegankelijk
  • Flexibiliteit in design
  • Robuust en bewezen
  • Makkelijk voor uw gasten
Lees meer over AirMEDIA +

 

 

 

Deel deze pagina