Radisson Blu Cardiff 

Otrum Software bleek dé oplossing

 

 

Het Radisson Blu Cardiff Hotel is een stijlvol, eigentijds hotel in het hartje van Cardiff. Alle gasten worden getrakteerd op buitengewone gastvriendelijkheid en een benijdenswaardig uitzicht over de stad.

Tijdens de zoektocht naar een oplossing voor het aanbieden van hotel TV's voor dit 21 verdieping tellende hotel, kwam het Radisson Blu bij Airwave terecht. Airwave heeft samen met Otrum Hotel TV's van wereldklasse geleverd. In totaal zijn er maar liefst 230 stuks 48 "en 55" Samsung 690 serie smart TV's geïnstalleerd.

Het Radisson Blu Cardiff was op zoek naar een manier om makkelijk en snel met haar gasten te communiceren. Het Otrum content management systeem bevat een intuïtieve interface, waardoor gasten zeer gemakkelijk door de eindeloze functies kunnen lopen. Bovendien kan het Radisson Hotel berichten voor haar gasten achterlaten via de TV. Het hotel kan haar gasten tijdens hun verblijf op de hoogte houden van de laatste aanbiedingen, weer updates of afspraken, maar ook de gast in staat stellen om met het hotel te communiceren - zeer handig voor verzoeken, zoals roomservice.

Buiten de Samsung TV's is er in ieder kamer ook een apple TV box geïnstalleerd. Hiermee kunnen de gasten gebruik maken van Airtime. Dit is een eenvoudig bedienbaar video-on-demand systeem. Iedere gast kan zijn of haar favoriete film bekijken in de comfortabele hotelkamer van het Radisson Blu hotel in Cardiff.  

 


 

 

Otrum Enterprise 

Otrum is de content management systeem leider op het gebied van functionaliteit, stabiliteit en gebruiksgemak.

  • Sterke connectiviteit met devices van gasten
  • In-room communicatie en marketing in de taal van de gast
  • In-house verkoop met online etalages
  • Back office management, statistieken en rapportages
Meer info +

Airtime

Airtime is een cloud based streaming dienst speciaal voor de hospitality markt. Airtime biedt ook Hollywood films, die net nieuw zijn.

  • Cloud streaming dienst exclusief voor hospitality
  • De nieuwste films, nog voordat ze uitkomen
  • Geen abonnementen
  • Beveiligde betaalomgeving
Meer info +

 

Neem Contact OpDeel deze pagina