Relais Du Louvre Paris

Airtime in een iconisch hotel

 

 

Het Relais Du Louvre ligt in de eerste arrondissement van de Franse hoofdstad, op een steenworp afstand van het Louvre en de Nôtre Dame. Het hotel heeft een wereldwijde iconische locatie en biedt gasten een ervaring van wereldklasse.

Airwave LTD Limited is verheugd dat de eerste Airtime multi-valuta service installatie in Europa in dit hotel geplaatst mocht worden. Het management van het Relais Du Louvre in Parijs heeft Airwave LTD Limited de opdracht gegeven om het hotel van een video-on-demand systeem te voorzien.

 

 

De Oplossing:

De beste keus was het aanbieden van award winnaar Airtime. Dit is een cloud-based streaming dienst. Airtime is al in duizenden hotelkamers in Europa geïnstalleerd. Maar heeft tot nu toe alleen de mogelijkheid geboden om transacties in de valuta GBP te doen.

Na een recente update beschikt Airtime over een multi-valuta systeem. Hotelgasten kunnen nu met bijna alle wereldwijde valuta betalen. Hierdoor is Airtime voorzien van meer flexibiliteit en kunnen hotels hun gasten betere service bieden.

Airtime is beschikbaar voor de meest recente Samsung smart en Philips android Hotel TV’s.

 

 

 


 

 

Airtime

Airtime is een cloud based streaming dienst speciaal voor de hospitality markt. Airtime biedt Hollywood films, zelfs weken voor andere diensten ze kunnen aanbieden. Airtime werkt niet met abonnementen. De gast betaalt voor wat hij kijkt!

Meer lezen over Airtime? +

 

 

 

Neem Contact OpDeel deze pagina