The Landmark Hotel

Luxe vijf sterren ervaring

 

 

Sinds de opening in 1894 behoort The Landmark Hotel in Londen tot de beste luxe hotels in de Engelse hoofdstad. Het hotel combineert Britse elegantie en pracht met luxe faciliteiten. 

The Landmark streeft altijd naar het hoogst mogelijke service niveau en richt zich daarom op het continue overschrijden van de verwachtingen van de gast. Om deze reden bleek een first-class in room entertainment systeem essentieel.

 

 

 


 

 

De Oplossing

Al eerder installeerde Airwave 55 inch Samsung smart TV's met een LYNK SINC oplossing in de suites van the Landmark Hotel. Opvolgend kreeg Airwave de taak om ook in de andere kamers modern entertainment systemen te installeren.

Airwave adviseerde Samsung smart TV's en installeerde 273 x 49 inch en 70 x 55 inch Samsung HE690 TV's. 

Om haar internationale gasten beter van dienst te kunnen zijn, werden aanpassingen gedaan waardoor het hotel meer dan 35 internationale TV kanalen erbij heeft.

Een smart TV zou waarschijnlijk genoeg zijn, maar omdat The Landmark graag de verwachtingen overtreft, koos men ervoor om Samsung's LYNK SINC interactieve TV systeem op alle TV's te installeren. 

LYNK SINC biedt een compleet personaliseerbare user interface en heeft features als scherm dupliceren, smart apps en weer informatie. Doordat het systeem op afstand te beheren is kan het hotel gemakkelijk en snel informatie updaten en kamer specifieke berichten sturen.

 

 

 

Uitdagingen

Zoals vaak bij grote hotels, bleek het project niet zo recht toe recht aan te zijn als in eerste instantie gedacht. Een geplande upgrade van het ethernet netwerk van The Landmark bleek een uitdaging:

"Wij raden altijd future proof technologie aan, maar in dit geval was dit nog sneller nodig dan gedacht", zegt key account manager Wayne Bowring.

"We adviseerde TV's die in de eerste maanden nog niet volledig gebruikt konden worden, maar wanneer het CAT-5 netwerk van het hotel is geupgrade, kunnen gasten genieten van de voordelen van smart TV."

 

Neem Contact OpDeel deze pagina