The Pig Hotel 

De nieuwste technologie in een rustiek jasje

 

 

The Pig Hotel in Otter Valley, ligt prachtig op 1400 hectare grond in het weelderige Engelse Devonshire.

Het hotel is één van de vijf Pig Hotel's, welke allemaal aan of vlakbij de Zuid Engelse kust liggen. Alle Pig Hotels zijn klassieke boetiek hotels waar luxe en warmte je te gemoed komen. Met een duidelijke nadruk op luxe en kwaliteit, kreeg Airwave de opdracht om een hotel TV systeem te leveren welke voldoet aan de wensen en eisen van de gasten van The Pig Hotel.

 

 

De engineers van Airwave hebben als eerst de netwerk infrastructuur ge-upgrade en een IRS systeem geïnstalleerd. Hierdoor kan het hotel honderden heldere digitale satelliet kanalen ontvangen (veel hiervan in HD).

Airwave adviseerde het Samsung hospitality platform, de HE690, en heeft hiervan negentien 32" TV's en negen 40" TV's geïnstalleerd. Deze TV oplossingen passen het best bij dit fantastische hotel. 

Om de technologie in de gastenkamers verder uit te breiden, heeft Airwave ook Airtime geïnstalleerd. Airtime is een revolutionair video-on-demand streaming applicatie.

 


 

 

Airtime

Airtime maakt gebruik van cloud based technologie. Hierdoor zijn extra hardware, verdere upgrades van de infrastructuur en andere kosten niet nodig. Airtime biedt de laatste bioscoop films en andere content, nog voor andere streaming diensten. Hotels kunnen hiermee een extra ervaring bieden aan hun gasten.

Wayne Bowring, Key Account Manager van Airwave Europe zegt verder: "The Pig Hotel is een prachtig hotel en daarom was onze uitdaging om een systeem aan te bieden wat hierbij past. Wel waren wij erop bedacht dat de hotel TV's niet het centrale punt in de prachtig ontworpen kamers konden zijn, waardoor we bescheiden waren met het formaat van de TV's."

Meer informatie over Airtime? +

 

Neem Contact OpDeel deze pagina