The Student Hotel 

Interactieve IP TV's voor moderne gastvrijheid

 

The Student Hotel in Amsterdam West is meer dan alleen een hotel om in te slapen. In dit hotel komen de 21e eeuws student en de moderne reizigers samen. 

Door een gezonder combinatie van luxe studentenaccommodaties voor lang verblijf en goede faciliteiten voor de sociale globetrotter met een kort verblijf, is dit hotel uniek. The Student Hotel pioniert met een moderne gastvrijheid, die nog niet eerder is vertoond. 

Het 706 bedden tellende Student Hotel combineert het comfort, privacy en de kwaliteit die normaal gesproken wordt verwacht van een hotel, met het plezier van een studentenhuis

The Student Hotel heeft een uniek concept waarbij alle gasten profiteren van gratis WiFi, studie- en werkruimten, lounges, een fitnessruimte, speelkamer met tafeltennis en biljarttafels, gratis evenementen en feesten.

Samen met de lokale United.TV partner TriAV heeft Airwave de installatie van Samsung LYNK SINC systemen verzorgd. Alle kamers zijn voorzien van een geïntegreerd IPTV systeem. Dit systeem levert meer dan 80 wereldwijde TV kanalen en interactieve apps. 

TriAV's sales directeur Bert Nijboer zei: "We zijn erg blij met de nieuwe Samsung TV's en de installatie in het algemeen. Airwave was ook in staat om de gast landing pagina te wijzigen om de Student Hotel branding te reflecteren en stelt ze ook in staat om belangrijke informatie aan hun gasten te delen. Studenten kunnen ook hun eigen inhoud draadloos delen met het scherm. Het feit dat er geen set-top box is, is een extra bonus " Airwave is natuurlijk erg blij met zulke positieve feedback. 

Al met al is de installatie van de nieuwe systemen bij The Student Hotel soepel verlopen en hebben veel studenten en reizigers hier plezier van.

 


 

 

Wat is Samsung LYNK SINC?

Samsung LYNK SINC is nu een Onderdeel van Samsung LYNK REACH 4.0

 


Ieder hotel heeft meerdere TV's verspreid over het pand. Het beheer en onderhoud van de systemen hiervoor vergt tijd en geld. LYNK SINC bestaat niet meer, maar Samsung LYNK REACH 4.0 transformeert hotel TV's in tweerichtings-, centraal beheerde communicatie hubs voor meer efficiëntere en persoonlijke communicatie. 

Samsung LYNK REACH 4.0 is een combinatie van Samsung SINC 3.0 en REACH 3.1. Hierdoor is LYNK REACH 4.0 geschikt voor alle nieuwe en bestaande infrastructuren, inclusief Coax, LAN en WiFi.

Lees hierover meer +

 

Neem Contact OpDeel deze pagina