Hospitality WiFi 

 Alleen het beste voor uw gasten
 
Een robuust en efficiënt WiFi netwerk is fundamenteel voor de dienstverlening van een hotel. Een veilige en betrouwbare verbinding houdt gasten entertaint. Maar daarnaast is een goed WiFi netwerk van belang voor het aantrekken van nieuwe gasten en het uitbreiden van inkomstenbronnen voor het hotel.

Airwave is expert in het voorzien in en installeren van een solide WiFi systeem. Wij maken gebruik van moderne cloud based oplossingen, ondersteunt door een ervaren team van technici die er voor zorgen dat uw WiFi service snel, stabiel en veilig is.
 

 • Stabiele en snelle WiFi netwerk oplossingen
 • Bedien de moderne reiziger
 • Genereer extra inkomsten
 • Of biedt een extra service

 


 

 

Waarom een goed WiFi netwerk in uw hotel?

Hoe WiFi uw hotel helpt

 

 

Verhoogt de bezettingsgraad

De komst van het internet en smart devices van gasten, hebben het uitzoeken van hotels verandert.

Hotel faciliteiten, diensten, kamers en prijzen zijn gemakkelijk online te vinden en te vergelijken. Gasten zijn hierdoor heel selectief als het gaat om het kiezen van een hotel. Gebleken is dat 1 op de 3 reizigers specifiek zoekt naar hotels met WiFi. Simpel gezegd, een goede WiFi verbinding verhoogt de bezettingsgraad in uw hotel. 

Ondersteunt gast devices (BYOD)

Een hotel bezoek gaat tegenwoordig gepaard met een heel arsenaal aan (smart) devices. Van laptops tot smartphones en tablets, uw gasten hebben ze allemaal. De moderne reiziger kan niet meer zonder en 24/7 toegang tot deze apparaten is dan ook een must.

Voor deze reizigers is over een stabiel WiFi netwerk dus niet te onderhandelen. Zij willen naadloos en ononderbroken online kunnen streamen en surfen en zoeken de 'home from home' ervaring.

Verhoogt de efficiëntie van het personeel

WiFi zorgt er niet alleen voor dat gasten mobiel blijven, maar ook het hotel personeel is verbonden. Met een goede WiFi netwerk brengt u de onderlinge communicatie tussen afdelingen en personeelsleden tot een hoger niveau.

Betere communicatie leidt tot snellere en efficiëntere dienstverlening. Problemen kunnen snel aangepakt en opgelost worden en goede onderlinge afstemming verhoogt de efficiëntie.

Makkelijk uitbreidbaar

Naar mate uw hotel groeit of de aangeboden services veranderen, kunnen uw wensen met betrekking tot uw netwerk veranderen. Het grote voordeel van een WiFi infrastructuur is de schaalbaarheid. De infrastructuur kan snel ontwikkeld en uitgebreid worden op een kost effectieve manier. De extra aanleg van dure bekabeling is niet nodig en ook storende werkzaamheden zijn niet nodig.

Genereert inkomsten

Of het nu een korte of lange termijn strategie is, het laten betalen voor de WiFi verbinding is een goede manier om inkomsten te genereren. Wellicht kiest u er tijdelijk voor om gasten een vergoeding te laten betalen voor gebruik van het netwerk, om zo de investering voor de aanleg van de WiFi infrastructuur te bekostigen. Het is aan u.

Basis voor zakenreizigers

Zakelijke gasten zijn traditioneel zeer lucratief voor het hotel. Om deze gasten goed te blijven voorzien is een stabiele en sterke WiFi verbinding een minimale vereiste. Zo creëert u een kantoor op afstand voor deze professionele gasten. 

Versterkt aanvullende diensten

WiFi op zich is natuurlijk al een waardevolle dienst om uw gasten aan te bieden. Maar WiFi draagt ook bij aan het versterken van andere aanvullende diensten. Denk bijvoorbeeld aan technologieën als in-room bediening van licht en temperatuur, digital signage schermen en point of sale oplossingen.

 


 

 

Waarom Airwave?

 

 

  
Marktleiders in hospitality technology                              

Airwave is de grootste leverancier, installateur en integrator van hotel TV oplossingen in de UK. Wij zijn experts in de branche en begrijpen de unieke vereisten van hotels.

    
    
  
24/7 hotel en gast support

Airwave biedt 24 uur per dag technische support voor zowel gast als hotel. Zo worden eventuele problemen direct aangepakt en opgelost.                  

 
Flexibele betaal opties

Een snelle en stabiele WiFi verbinding wordt vaak gezien als een waardevolle maar kostbare voorziening. Airwave biedt verschillende betaalopties om de gemaakte kosten te compenseren.

   
Partners van wereldklasse

Wij houden van langdurige en sterkte relaties met onze partners en fabrikanten. Zo garanderen wij dat wij altijd de beste producten en oplossingen kunnen aanbevelen.                                                                                                                                                                                                                      

 
One-stop-shop

Airwave heeft een divers portfolio met hotel technologie oplossingen. U kunt bij ons dus meerdere oplossingen tegelijk implementeren. Zo bespaart u kosten en tijd. Wij zorgen ervoor dat elk individueel project een eigen account en technische manager heeft.

       

 


 

 

Over onze WiFi oplossingen

 

Het opzetten van een efficiënte WiFi infrastructuur kan een ingewikkeld proces zijn. Maar het geheim van een hoog niveau WiFi verbinding is de eenvoud voor de gebruiker. Airwave begrijpt dat het inloggen op het netwerk snel, intuïtief en gemakkelijk moet zijn.

Dit biedt gasten en klanten een 'home away from home' ervaring met uitstekende Wifi en smart hotel TV's.

 

 

Simpel

 • Intuïtief en snel inloggen op het WiFi netwerk

Betrouwbaar

 • 24/7 deskundig advies voor gast en hotel
 • Optimale dekking voor piekbelasting

Flexibel

Cloud technologie

 • Snellere, gemakkelijkere en goedkopere installatie
 • Systeem beheer, analyse en configuratie op afstand

Volledige dekking

 • Maatwerk beheer voor bandbreedte management
 • Verschillende service niveaus beschikbaar

 

Analyse

 • Bekijk gebruiksstatistieken van gasten
 • Bekijk de status van het netwerk

 

Neem Contact OpDeel deze pagina